De werkwijze van The Port

Een fysieke en mentale work-out
The Port is een kleinschalige studio waar je komt voor een fysieke en mentale work-out. Bij ons werk je onder intensieve begeleiding. Individueel of in kleine groepen. Klaar voor the next level?

Trainingen

Hoge intensiteit, helemaal op maat
Een work-out duurt bij ons altijd 30 minuten. Je begint dus direct met de warming-up. Daarna is het freestyle en worden de trainingen aangepast op het moment; Hoe voel jij je en wat laat je zien in je mimiek? Gedurende de training zoeken we de grens op. Zes weken lang routinematig dezelfde oefeningen doen is er dus niet bij. Bij The Port is elke training uniek, op maat voor jou.

Het coaching-element

Fysiek en mentaal
Als je moe wordt, zakt de dekking en ben je vatbaar voor slagen. Dat geldt voor boksen, maar ook voor personal training. Als je 1-op-1 met iemand op een bank zit, is het moeilijker om iets uit die persoon te krijgen. Tijdens een intensieve work-out gaat dat veel makkelijker. Je bent vatbaarder voor de vragen die je gesteld worden. Die combinatie van fysiek en mentaal is de beste manier om jou naar the next level te krijgen.

Kleine Groepen

Fitter zijn, is beter presteren
Bij The Port kun je kiezen voor 2 of 3 keer per week trainen op individuele basis. Daarnaast behoort ook trainen in een kleine groep van maximaal 6 personen tot de mogelijkheden. Goed voor de groepsdynamiek en goed voor de resultaten op de werkvloer!